Yatak odasında alt komşudan gelen klima sesi için hangi yolu izleyebilirim?

merijane

Yeni Kiracı
Bir sitede oturuyoruz. Alt komşumuz yatak odasına klima taktırdı. Evimiz merkezi ısıtma. Ancak kış ayında ısınmak içinde klimayı açıyorlar. haliyle gece gürültü yapıyor. zaten uykuya dalmakta sorun yaşayan ve uyku problemi olan biriyim. uyardım olmadı. Karşı taraf duvar gibi. Söylediğinin bir önemi yok. Bu duruma karşı ne yapabilirim.

admin

Admin
Yönetici
Administrator
Merhabalar; öncelikle binanın yeni ise merkezi klima hattına mı bağlamışlar klimayı yoksa kilima motorunu eski usul dışarıya pencere altınamı monte etmişler. Yönetim planına bakılıp cepheye hiç bir şekilde zarar veremez eğer cepheye takmış ise dava yoluna gidilip ortak alana zarar verme veya ortak alan işgal tazminat davası açılabilir. Geceleri ses çıkartma rahatsızlıkla ilgili ise. Kolluk küvetlerimden destek almalısınız.

merijane

Yeni Kiracı
dış tarafa bağlamışlar ama cam balkon var.cam balkonun bir penceresi sürekli açık klima sebebiyle.dınnn diye bir ses çıkıyor sürekli bıktık valla

Pandemi

Yeni Kiracı
Binanızın yönetim planını isteyin. Yatak odası için klimanın yeri belli mi? Eğer yeri belli değil ise sizide rahatsız ediyorsa bu durumu bina yöneticiniz ile çözmeye çalışın belirli saatlerde çalıştırsın.